André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Att få tillbaka engerin

När man vaknade och kollade ut genom fönstret i morse så fick man ingen vacker syn. Tövädret hade tagit fart och smält en väldigt massa snö och alla de vita träden som så fint fanns där igår, var som bort töade nu. Dagens plan var nämligen att rota lite på vinden för att hitta någon pulka som vi kunde åka med i backen här bortanför pappas hus. Men det verkar som det blir ändrade planer och istället får vi komma på något annat att göra. Om jag skulle fått bestämma så skulle det bli en innedag framför massa filmer och serier under en varm filt, samt en massa tända ljus. Men nu är man pappa och har ett barn, då kan man glömma en heldag i soffan. 😉

Men det gör inte så mycket, för energin som försvinner på grund utav vädret får man tillbaka av Ella ganska fort. Hon har så mycket mer idéer som man kan göra än att bara ligga och lata sig som får en att glömma bort det trista vädret utanför. Idag är även sista dagen här hos farsgubben innan vi beger oss tillbaka till verkligheten i Sandviken, så nu ska vi ta vara på tiden här innan vi åker.

Hoppas ni får en helmysig dag!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *