André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Du får mig att tänka på annat

Hej och hå, denna natt var inte den bästa på länge kan man säga. Ella vaknade flera gånger under natten och var inte alls trött utan låg där vaken och ville inte sova..  Jag själv har haft det riktigt svårt att sova två dagar i rad nu, så det kanske hänger ihop på något vis, vem vet, det kanske bara är fullmåne?

Inte nog med att det inte blivit allt för många timmars sömn inatt så har jag idag börja ett mer nyttigt liv. Bort med allt som har med godis, chips, läsk, färdigmat och feta såser att göra! Ska även undvika gluten och laktos så långt som det går och max dricka 2 koppar kaffe per dag. Jag har lagt upp det så att jag inte har för mycket ”förbud” såhär i början då man lätt kan tappa motivationen då. Så om du också ska börja ett mer nyttigt liv så är mitt tips att ta det i små steg i början för att sedan lägga på mer dåligheter att ta bort i vardagen.

Dagen i övrigt blev en rätt så lugn dag med massa bus här hemma. Ella som inte var allt för sugen att gå till förskolan idag fick vara hemma och underhålla mig istället och trots dålig sömn så var det full fart på henne hela dagen tills hon däckade i soffan runt halv 8.

DSC_0645 DSC_0666

Är så glad att det är pappaveckan igen efter alla motgångar som hänt under veckan, hon får mig verkligen att kunna tänka på annat.

Espresso Shot (2)

2 reaktioner på ”Du får mig att tänka på annat

  1. Det måste ju vara det bästa som finns, när man varit ifrån barnen en längre tid och sedan träffar dom igen….hjärtat blir helt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *