André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Äntligen människa igen!

Äntligen är man människa igen efter att fått i sig två koppar kaffe, har av ekonomiska skäl tvingats vara utan det sen i söndags förmiddag. Men nu under morgonen så fick jag lite kaffepulver av Ida som kom förbi för att låna min cykel, så det är henne jag och omgivningen ska tacka för att slippa se mig som ett lik med sjukt dåligt humör, haha!

DSC_0461

Dagen idag verkar handla mycket om sprängdåden i Bryssel där flera döda har rapporterats. Jag kommer aldrig förstå varför självmordsbombare finns.. Många säger att det är på grund av en religion eller ett slags folkslag som utför dessa dåd, enligt min mening så är det hjärntvättning under en lång tid för att kunna utföra ett sådant fruktansvärt dåd. Då spelar det ingen roll vilken hudfärg eller religion man har.

Nog om tråkigheter.. Dagen idag har redan börjat med rasande fart och jag har dessutom redan tagit tag i att frosta av frysen för att få lite bättre ordning där inför löningen, haha. Man får passa på att utföra sådana handlingar när man inte har så mycket varor där inne. Dagen har lite mer att erbjuda faktiskt då jag klockan 13.00 har tid hos psykologen för att prata av en del och förhoppningsvis komma fram till lösningar till olika beteenden som jag har. Annars så är dagen väldigt oplanerad, väntar fortfarande på en bilbarnstol som jag har beställt så när den väl kommer kan jag och Ella bege oss ut på lite äventyr. Vi ska nämligen hem till Ella´s farfar i slutet av veckan och bo där några dagar.

Hoppas ni alla får en fantastisk dag!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *