André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Suprise Eggs

God förmiddag alla morgonpigga läsare och självklart ni som precis vaknat upp ur nattens koma och känner er som ”hej kom och hjälp mig”.

Under gårdagens träning så blev jag riktigt slutkörd tack vara Johan Rolfsson som är den andra målvakten i laget samt målvaktstränare åt mig. Jag kände mig lite seg i benen innan träningen och föreslog att vi skulle köra mycket låga skott för att komma igång.. Det var nog mitt dummaste beslut på länge, haha! Blev piggare och snabbare under träningen men efteråt så var mina ben som spagetti. Om ni är nyfikna så kan ni se videoklippen från träningen här.

Dagen idag började med en morgontrött liten tjej som inte ville gå upp. Men när jag föreslog att hon kunde äta frukost och kolla på barnkanalen så kom hon direkt på att hon ville se på suprise eggs på youtube. Det har verkligen blivit hennes favorit sysselsättning de senaste dagarna, haha. Själv kan jag inte riktigt förstå intresset av att sitta och kolla på det där men det är nog väldigt spännande i deras ögon när de öppnar och hittar saker i äggen.

IMG_6378

Dagen till ära blir nog väldigt lugn, är fortfarande väldigt trött sen i natt då jag inte somnade för ens vid halv 1. Har blivit ganska van att somna mellan 22-23 så det fattas några timmar för mig och det känns, trots att jag redan druckit tre koppar kaffe!

Hoppas ni är lite piggare än mig och får en fantastisk dag 🙂

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *