André Dahlgren Melin heter jag och är pappa till Ella åtta år och pappabloggare här på Allt för föräldrar. Här kommer ni att få följa med på min resa genom livet som bandymålvakt, småbarnsförälder och allt som har med mitt fartfyllda liv att göra. Välkommen att följa med på min ärliga resa här på Allt för föräldrar!

Tillbaka till verkligheten

Efter att ha mått dåligt i fyra dagar och ej kunna haft Ella så är jag nu på bättringsvägen igen. Ida har varit snäll och ställt upp med att haft henne dessa dagar men idag kan jag äntligen ha henne igen. Usch vad jag har saknat att ha henne sovandes hos mig, det blir liksom inte samma sak att bara träffas någon timme under dagen.

Men innan jag får henne så är det en del saker som måste fixas. Först och främst ska jag ner på stan här i Sandviken för att göra en sak som ni troligtvis kommer få reda på under nästa vecka. Efter att jag ha gjort det så måste jag ner på banken för att skriva under lite papper om kortbedrägeriet som jag råkade ut för, verkar som att jag kommer få tillbaka alla pengar som tur är! Sen är det storstädning som gäller, det ska dammsugas, skura golv och dammtorkas så att lägenheten är i tipp topp tills jag ska hämta Ella vid tre tiden. Sen blir det nog bara mys här inne om inte Ella vill ut och cykla lite med sin cykel.

Hoppas ni får en härlig onsdag och att arbetsdagen går fort för er som sliter på jobbet!

Espresso Shot (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *